Οι πρεμιέρες για τις ομάδες βόλεϊ της Μαγνησίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής κάθε κατηγορίας και των κυπέλλων της ΕΣΠΕΚΕΛ

Έχουν ακόμη κάμποσο δρόμο για την έναρξη των πρωταθλημάτων τους οι θεσσαλικές ομάδες βόλεϊ που θα πάρουν μέρος στις διοργανώσεις της ΕΣΠΕΚΕΛ, αφού η πρεμιέρα έχει οριστεί για τον… Νοέμβριο, ωστόσο σιγά σιγά θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις τους στα τοπικά κύπελλα.

Η ΕΣΠΕΚΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα όλων των διοργανώσεων, με την αρχή να γίνεται ουσιαστικά για τις ομάδες της Μαγνησίας στο κύπελλο Γυναικών, καθώς ΓΣ Αλμυρού και Ολυμπιακός Βόλου ξεκινούν από τη Δ’ Φάση, στις 18/10. Ο αντίπαλος του ΓΣ Αλμυρού θα προκύψει από τους αγώνες των προηγούμενων φάσεων. Αρχικά ο νικητής της αναμέτρησης ΑΣ Φαρσάλων-ΓΣ Μουζακίου θ΄αγωνιστεί με τον ΑΟ Πελασγιώτιδας, και στη συνέχεια, ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Λιβαδειάς-Άρης Θήβας, για να προκύψει ο αντίπαλο του ΓΣ Αλμυρού. Για τον Ολυμπιακό Βόλου τα πράγματα είναι πιο απλά αφού θα παίξει εναντίον του Ασκληπιού Τρικάλων.

Από εκεί και πέρα το κύπελλο Ανδρών αρχίζει στις 08/11/25 με τις αναμετρήσεις ΕΑΛ-Εθνικός Λάρισας και ΑΕΛ-Αργώ Βόλου.

Όσον αφορά τα εθνικά πρωταθλήματα, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής κάθε διοργάνωσης έχει ως εξής:

B’ Εθνική Ανδρών (17-18/01/26)

Φθία Λαμίας-Εθνικός Λάρισας

ΕΑΛ-ΓΣ Βόλου

Αργώ Βόλου-ΑΕΛ

Β’Εθνική Γυναικών (08-09/11/25)

Άμιλλα Τρικάλων-Ασκληπιός Τρικάλων

Φιλαθλητικός Αμπελώνα-ΓΣ Αλμυρού

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ

Φθία Λαμίας-ΣΠΑ Καρδίτσας

Φοίβος Γιάννουλης-Σπάρτακος Λάρισας

σχετικά με το τοπικό πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ, η έναρξη της δράσης έχει τοποθετηθεί το διήμερο 22-23/11/25, με τις ομάδες της Ένωσης να χωρίζονται σε τρεις ομίλους. Μάλιστα οι δύο πρώτοι έχουν στο πρόγραμμά τους και από μία ομάδα της Μαγνησίας, αφού στον 1ο όμιλο έχει τοποθετηθεί ο ΓΣ Βόλου και στον 2ο η Νίκη Βόλου.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των δύο πρώτων ομίλων:

1ος όμιλος

Εθνικός Λάρισας-Ακαδημία Τυρνάβου

ΑΣ Φαρσάλων-ΓΣ Μουζακίου

ΓΣ Βόλου-Απολλώνιος Λάρισας

2ος όμιλος

ΑΟ Σουφλάρια-Νίκη Βόλου

ΓΣ Τυρνάβου-Πελασγιώτιδα

Ρεπό: Φιλαθλητικός Τρικάλων

Χ.Τ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.