Κουρέτας: «Να χρηματοδοτήσει η Βουλή πρόγραμμα εκμάθησης κανονισμών water polo»!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένα σχόλιο με αρκετό νόημα, έστω και αν ο ίδιος το χαρακτηρίζει μικρό και ασήμαντο, δημοσίευσε στα social media ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο από την Εθνική Γυναικών.

Όπως αναφέρει: «Ένα μικρό και ασήμαντο σχόλιο για τα δημόσια πρόσωπα που νιώθουν υπερηφάνεια από την επιτυχία της εθνικής γυναικών στο πόλο χθες.

Να χρηματοδοτήσει η Βουλή ένα σύντομο πρόγραμμα να μάθουν τα πολιτικά πρόσωπα τους κανονισμούς του water polo. Να καταλάβουν ντε πώς παίζεται αυτό το έργο που μας κάνει τόσο περήφανους. Ίσως είναι μια καλή αρχή…».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας πάντως ξέρει καλά από πόλο, καθώς ο ίδιος έχει υπάρξει διοικητικός επικεφαλής του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, με την ομάδα μάλιστα να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία, ενώ η σχέση είναι και οικογενειακή, αφού ο αδερφός του Μιχάλης έχει υπάρξει τόσο αθλητής όσο και διεθνής διαιτητής υδατοσφαίρισης, ενώ η ανιψιά του Διονυσία (Ντένια) φορά από χθες το χρυσό μετάλλιο, όντας μέλος της Εθνικής Γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.