Θετική πρεμιέρα για ΟΥΚ Βόλου, 13-9 τον Άρη Νίκαιας

Φάση από το ματς ΟΥΚ Βόλου-Άρης Νίκαιας
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στην πρεμιέρα της Α2 πόλο ανδρών

Με καλή εμφάνιση και ελέγχοντας το ματς από την αρχή ως το τέλος, ο ΟΥΚ Βόλου μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο ανδρών, νικώντας στην πρεμιέρα του βορείου ομίλου τον Άρη Νίκαιας με 13-9 στην ανοιχτή πισίνα του ΕΑΚ.

Το καλύτερο οκτάλεπτο για τους Βολιώτες ήταν το πρώτο, όταν και προηγήθηκαν με 5-1 και έβαλαν από νωρίς τις βάσει της επιτυχίας του, με το ημίχρονο να λήγει με την ίδια διαφορά των τεσσάρων γκολ (9-5).

Οι γηπεδούχοι αύξησαν το προβάδισμά τους στα πέντε γκολ στην 3η περίοδο (12-7), για να έρθει στο μοναδικό οκτάλεπτο που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, το τέταρτο, το τελικό 13-9, με την ομάδα του Σάκη Πλατανίτη να παίρνει και μία καλή διαφορά τερμάτων.

Τα γκολ για τον ΟΥΚ Βόλου πέτυχαν οι: Δημητρίου 4, Κουλουκτσής 4, Ανδρής 2, Νικολέρης 1, Γκανάτσιος 1

Τα γκολ για τον Άρη Νίκαιας πέτυχαν οι: Ρονζίνιο 2, Παγουλάτος 2, Ζωγράφος 1, Σοφός 1, Τσάβαρης 1, Κανελλόπουλος 1, Θηραίος 1

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-4, 3-2, 1-2

Τα άλλα σημερινά αποτελέσματα

Νηρέας Γέρακα-Άρης 9-9

ΣΚ Ροή-Ηλυσιακός 8-13

Κυριακή 1/12
15:30 ΟΦΘ-ΝΑΟ Κέρκυρας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.