Αλλαγή στο πρόγραμμα της προσπάθειας του Νίκου Σκιαθίτη

Ξεκινώντας την κωπηλασία για να φτάσει από τον Βόλο στη Σκόπελο

Με αφορμή και την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, ο Ολυμπιονίκης κωπηλάτης Νίκος Σκιαθίτης, με καταγωγή από τη Γλώσσα Σκοπέλου, θα επιχειρήσει να διασχίσει κωπηλατώντας 52 ναυτικά μίλια (95 χιλιόμετρα) από την ακτή ΝΟΒ στον Βόλο μέχρι το λιμάνι της Σκοπέλου, αύριο Σάββατο 1 Οκτωβρίου, όπως έχει γίνει γνωστό, αλλά οι καιρικές προβλέψεις αλλάζουν τα δεδομένα της προσπάθειας.

Λόγω αλλαγής των καιρικών συνθηκών, η κωπηλατική δοκιμασία του Νίκου Σκιαθίτη θα ξεκινήσει το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 περίπου στις 14:00 και η εκτιμώμενη ώρα άφιξης του κωπηλατικού σκάφους στο λιμάνι της Σκοπέλου (στον παραλιακό χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου) ορίζεται το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 στις 20:00.

«Ελπίζουμε οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην θάλασσα να μην δημιουργήσουν περαιτέρω καθυστέρηση. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Σκιαθίτης, δυστυχώς οι δοκιμασίες αυτές  είναι απρόβλεπτες από την φύση τους λόγω των καιρικών συνθηκών και πολλών άλλων γεγονότων που μπορεί να εξελιχθούν κατά την διάρκειά τους» αναφέρει ο Δήμος Σκοπέλου σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.