«Αλλαγμένος» ο Ρήγας Φεραίος κόντρα στο Βελούχι

Έχοντας τον προσανατολισμό της ομάδας που θέλει και πρέπει να κυνηγήσει το όσο το δυνατόν πιο γρήγορο γκολ και να κερδίσει το ματς, θα μπει την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου του Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος που αντιμετωπίζει το Βελούχι, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “Βελεστινιώτες” έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πολύ δύσκολους αντιπάλους με υψηλούς αγωνιστικούς στόχους (Νίκη Βόλου, ΝΠΣ Βόλος, Αμβρυσσέας Διστόμου, Ολυμπιακός Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού), με τη βαθμολογική τους συγκομιδή να είναι αρκετά ικανοποιητική. Μπορεί, όμως, τα δύσκολα ματς να πέρασαν και η ομάδα να πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε, αλλά πλέον βρίσκεται μπροστά σε μία άλλη σημαντική πρόκληση: να παίξει για πρώτη φορά ποδόσφαιρο κυριαρχίας, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση μίας ομάδας που θα έρθει στο Βελεστίνο να αμυνθεί μαζικά, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει.

Οι ιθύνοντες του Ρήγα γνωρίζουν καλά τι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στο γήπεδό τους, έχοντας συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον προσεχή αντίπαλό τους, δίχως όμως να έχουν δει ιδίοις όμμασι την ομάδα του Καρπενησίου.

Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι πως ο ΑΠΟΚ είναι μία ομάδα σκληροτράχηλη που μπορεί να κάνει τη ζημιά, όπως την έκανε στον Ολυμπιακό Βόλου την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Βελεστίνου, όμως, δεν υπάρχει φόβος, παρά μόνο θέληση για τη νίκη, μέσω του επιθετικού πνεύματος που θα “περάσουν” οι Βελεστινιώτες στο παιχνίδι τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως απόντες από την αναμέτρηση της Κυριακής, από πλευράς γηπεδούχων, θα είναι οι “συνηθισμένοι” Χύσα, που είναι στρατευμένος, και Καρακώστας, αλλά και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, που αναμένεται να είναι έτοιμος μετά από περίπου δέκα μέρες, αφού δεν έχει αποθεραπευθεί ακόμη από τν τραυματισμό του στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.