Αλλάζει η απόφαση της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας για τους συμμετέχοντες στα πρωταθλήματα

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας να έρχεται αύριο Παρασκευή στο προσκήνιο για τους ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες σωματείων απ’ όλη τη χώρα, η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας να μην μπορούν να συμμετέχουν ως επιπλέον συμμετοχές οι νικητές της προηγούμενης διοργάνωσης έφερε αναστάτωση και αντιδράσεις. Μάλιστα οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που οι σύλλογοι ενημερώθηκαν ότι η απόφαση αυτή ανακαλείται.

Αυτό σημείωσε μιλώντας στο «Magnesiasports» ο πρόεδρος του ΠΟ Βόλος, Κωνσταντίνος Βολικάκης (πατέρας των πρωταθλητών ποδηλασίας Χρήστου και Ζαφείρη Βολικάκη), με τον σύλλογγο να έχει πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις και με δημόσια τοποθέτηση ν’ αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες ότι: «Το πρόβλημα μας είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τον σχεδιασμό μας και να περιοριστούμε σε αριθμό αθλητών κατά το ήμισυ και οι υπόλοιποι να επιστρέψουν στα σπίτια τους . Αυτό θα τους το προσφέρουμε σαν ανταμοιβή για τις προσπάθειες και τα έξοδα που κάνανε μέχρι τώρα».

Τελικά η νεότερη ενημέρωση, σύμφωνα με τον κο Βολικάκη, είναι ότι τα δεδομένα επανέρχονται στο πρότερο καθεστώς, οπότε σ’ αυτήν τη φάση τουλάχιστον δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα. «Θα ήταν σίγουρα μία μεγάλη αδικία να ισχύσει τελικά η πρόταση της τεχνικής επιτροπής και η αποδοχή της από την Ομοσπονδία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.