Αλλάζει και προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι μεταγραφές συνεχίζονται ενόψει ντέρμπι

Η μεταγραφική έξαρση στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται και είναι ανάλογη με… το κύμα κορωνοϊού, με τις επόμενες προσθήκες να αφορούν τον Βολιβιανό Γκουτιέρεζ καθώς και έναν ακόμη Βορειομακεδόνα κεντρικό αμυντικό που φαίνεται ότι βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ενώ έπεται και συνέχεια.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Λίμπεργκ Κουτιέρεζ Τζούνιορ (Μοχίκα το επώνυμο της μητέρας μου) προέρχεται από… ποδοσφαιρική οικογένεια, αφού και ο πατέρας του, Λίμπεργκ Γκουτιέρεζ ο πρεσβύτερος (μητρώνυμο Μαρισκάλ), έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες της χώρας του, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Βολιβίας, με 54 συμμετοχές. Ο γιος του πάλι έχει μόλις μια συμμετοχή με την Εθνική Βολιβίας ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ρεάλ Ποτοσί, σύλλογος που την προηγούμενη χρονιά δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία της χώρας, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη κατά σειρά.

Για τον Βορειομακεδόνα αμυντικό δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά, πέρα του ότι υπάρχει συμφωνία μαζί του, και έχει περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ και ο Νάνι τίθεται στη διάθεση του Βασίλη Βούζα προκειμένου να προετοιμαστεί κι αυτός για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Βέβαια, τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού (με τους περισσότερους ωστόσο να επιστρέφουν πλέον και να τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους), σε συνδυασμό με τη μακρά αποχή από την αγωνιστική δράση αλλά και τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, δεν κάνουν και τόσο εύκολο το έργο του Βασίλη Βούζα για τη συνέχεια, με φόντο μάλιστα και το θεσσαλικό ντέρμπο με την ΑΕΛ, την οποία βάσει του αρχικού προγράμματος ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Από την άλλη θα πρέπει να υπάρχει στις σκέψεις όλων και το ότι θα αρχίσουν να ορίζονται και τα αναβληθέντα, οπότε το πρόγραμμα θα είναι αρκετά βαρύ…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.