Άλλοι επτά κωπηλάτες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο κοινόβιο της Εθνικής

Σύμφωνα με έγγραφο (ΑΠΦ22/671/10-5-2018) της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ) καλούνται σε κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας επτά αθλητές & αθλήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Με τον Γιάννη Καλανδαρίδη που είναι μόνιμο στέλεχος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας οι αθλητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. που συμπεριλαμβάνονται στους αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στα Παγκόσμια & Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα το 2018 είναι οκτώ.

Ήδη ο Γιάννης Καλανδαρίδης έχει επιλεγεί στους επίλεκτους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελληνική Κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. που θα συμμετέχουν στο κοινόβιο που θα διαρκέσει από 9/6/2018 έως 2/7/2018 είναι οι εξής:

ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΧΙΖΟΔΗΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΓΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΔΕΜΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΣΠΑ, ΜΠΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συγχαίρει τους αθλητές, αθλήτριες, τον τεχνικό υπεύθυνο της Κωπηλασίας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Σάμιο Συμεών, και τις προπονήτριες, Τασιού Σοφία και Τσόγκα Όλγα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.