Άλλη μια νίκη για Μαγνησιακό

Κομβικής σημασίας εκτός έδρας, νίκη πέτυχε η ομάδα του Μαγνησιακού, με αντίπαλο τον Σαρακηνό με σκορ 2-1 για την 11η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΘ.

Αυτή ήταν η πέμπτη εκτός έδρας επιτυχία για τον Μαγνησιακό (και μία ισοπαλία με Αγία Άννα) που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητο.

Στο α’ ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με σημαντικότερη στιγμή ένα δοκάρι των γηπεδούχων στο 35′.

Στο β’ ημίχρονο, με τις αλλαγές στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, η ομάδα του Μαγνησιακου άνοιξε το σκορ στο 50′ με τον Σιάτρα, μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου και πάσα του Αγιασιώτη στον σκόρερ.

Ο Σαρακηνός ισοφάρισε στο 67′ με τον Καλαμάτα, με ψύχραιμο πλασέ, μετά από απόκρουση του Ράπτη σε εκτέλεση φάουλ του Σταματίου.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 79′ με χτύπημα πέναλτι ο Οικονόμου. Η παράβαση δόθηκε σωστά από τον διαιτητή, σε μαρκάρισμα αμυντικού στον Σιώμο.

Διαιτητές: Δ.Θεοχάρης, Κ. Τασιόπουλος, Στ. Σφυρής.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Σιάτρας (73’ Λούρος), Βέρτζος, Αγιασιώτης, Βουρδάκης (73’ Βλάχος), Γαλανόπουλος, Χριστίδης (46’ Σιώμος), Ψιάνος, Ζάχος (64’ Οικονόμου).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Δημόπουλος, Αγγελής (81’ Σκούρας), Ράπτης, Σταματίου (81’ Γιαμαλής), Πρίφτι, Μπέικος (64’ Τσάνιος), Καλαμάτας, Γκλαβίνης, Κατής (64’ Καλλιακούδας), Καραγιάννης (86’ λ.τρ. Βαρβέκης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.