Άλλο ένα τρίποντο παραμονής για τον Θησέα, 3-1 τον Φωκικό

Ακόμη πιο κοντά στον στόχο της παραμονής βρέθηκε ο Θησέας, που έκανε το καθήκον του απέναντι στον Φωκικό, τον οποίον κέρδισε με 3-1 στο γήπεδο της Αγριάς. Έτσι έφτασε στους 29 βαθμούς και βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον στρατευμένο Αγιασιώτη και τον τραυματία Δημητριάδη, φάνηκαν να έχουν το πάνω χέρι της αναμέτρησης, με τον Κοτζαθανάση να έχει τις δύο καλές τελικές στο 5’ και στο 12’ σε σουτ που πέρασαν λίγο άουτ.

Αφού αρχικά ο Μπόρας στα πρώτα λεπτά της επανάληψης είδε αμυνόμενο του Φωκικού να διώχνει πολύ κοντά στη γραμμή την προσπάθειά του, στο 58’ ο Τσιουρής έβαλε σε θέση οδηγού τον Θησέα, καθώς πρόλαβε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων μετά από μπαλιά του Κοτζαθανάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 64’ ήρθε και το 2-0 με κοντινή προβολή του Βλάχου κι εκεί ο Θησέας καθάρισε σε μεγάλο βαθμό το ματς, με το έκτο γκολ του 21χρονου φορ στο πρωτάθλημα, ο οποίος είχε να σκοράρει από τις 9/12 κόντρα στον Πιερικό.

Ο Φωκικός στο 85’ μείωσε σε 2-1 με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Βατίστα, με τον Κουτσιρίμπα να βρίσκει την μπάλα, αλλά να μην μπορεί να αποτρέψει το τέρμα. Ωστόσο, ο Θησέας δεν προβληματίστηκε και με πολύ όμορφο αριστερό διαγώνιο πλασέ του νεαρού Νιαώτη στο 89’ πήγε το σκορ στο 3-1, που ήταν και το τελικό.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός στον αυχένα του Κυριάκου, που συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλου στη φάση του 1-0. Ο άτυχος παίκτης διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, με συνέπεια να υπάρχει διακοπή στο ματς κάποιων λεπτών.
ΘΗΣΕΑΣ:   Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (53’ Πέτσης), Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης (81’ Νιαώτης), Μπόρας, Χατζησταμάτης, Τσιουρής (78’ Φραγκογιάννης), Οικονόμου, Ζάχος (50’ Βλάχος)
ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Καρδάσης, Πιέρι, Κοτσάι, Κυριάκου (63’ Βατίστας), Καρέλας, Λυκομέτι, Κακάμης, Μεγάλος, Τσιούτσιας, Παπαευθυμίου (63’ Κοστόμι)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.