Αμανατίδης: Κλειδί είναι η συνέχεια κι όχι η ισοπαλία στο ντέρμπι

Ο Περικλής Αμανατίδης στις δηλώσεις του μετά το 0-0 με τη Νίκη αρνήθηκε ότι τα τελικό 0-0 είναι κλειδί για τη συνέχεια, επειδή κράτησε τη διαφορά των δύο πόντων.

Αρχικά μίλησε για φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και πως παρά το 0-0 αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί τα έδωσαν όλα και για το καθαρό τους παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι απέδειξαν ότι οι δύο ομάδες δεν αξίζουν να είναι σ’ αυτήν την κατηγορία, κάτι που του μετέφερε και ο διαιτητής κ. Κατσικογιάννης.

Έκανε επίσης λόγο για την πικρή γεύση που τους αφήνει το παιχνίδι, καθώς παρά τις μετρημένες ευκαιρίες, όπως είπε, και για τις δύο ομάδες, εκτίμησε ότι σε όλον τον αγώνα η ομάδα του πατούσε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχε μία σιγουριά, όμως συμπλήρωσε ότι το γκολ δεν ήρθε, καθώς «δεν τολμήσαμε στην τελική επιλογή», όπως ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε άξιο αντίπαλο τη Νίκη.

Δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που ήρθε στο γήπεδο και πίστεψε στην ομάδα κι έτσι τους έκανε να αισθάνονται πρωταγωνιστές.
Ακόμη θυμήθηκε την πρόβλεψη που είχε κάνει στον Γιώργο Κούτση, όταν τον είχε παίκτη, πως θα συναντηθούν ως αντίπαλοι προπονητές, κάτι που την Κυριακή συνέβη για πρώτη φορά.

Ακολούθως, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει το ματς ως μία ενότητα κι όχι ξεχωριστά το πρώτο μέρος, όπου η ομάδα του ήταν καλύτερα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των δύο τερματοφυλάκων, κάνοντας λόγο για μεγάλη κλάση αμφοτέρων.

Σε ερώτηση αν το ντέρμπι και το αποτέλεσμά του είναι κλειδί για τη συνέχεια, επειδή με την ισοπαλία κράτησε τη διαφορά των δύο πόντων από τη Νίκη, απάντησε:

«Κλειδί θα είναι η συνέχεια της ομάδας, η απόδοση των παικτών και τα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, θύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ήταν αντίπαλος με τη Νίκη, στην οποία ήταν προπονητής σε Γ’ και Β’ Εθνική, αλλά κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τον Αιγινιακό και εκτίμησε ότι πέρασε πολύ καλά στη Νίκη, γι’ αυτό και τη σέβεται πάρα πολύ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.