Αμανατίδης: “Να αμφισβητήσουμε την πρώτη θέση και τη βαθμολογία στο ντέρμπι”

Ικανοποιημένος από το γεγονός η ομάδα του πήρε τη νίκη σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, χωρίς να πάρουν οι παίκτες που ήταν στο όριο κάρτα και χωρίς να μείνουν έξω, προκειμένου να μη χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Στυλίδα ο Περικλής Αμανατίδης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε ακόμη στη μεγάλη συγκέντρωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, την οποία έχασαν σε πολύ λίγες στιγμές, όπως τόνισε, γι’ αυτό και σύμφωνα με όλα τα παραπάνω έκανε λόγο για πολλαπλά από το παιχνίδι. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι στο δεύτερο μέρος έγινε διαχείριση από την ομάδα του, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως συμπλήρωσε, ότι δεν κυνήγησε το δεύτερο και το τρίτο γκολ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Νίκη:

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι από το αρχικό σκεπτικό μας, γιατί η ομάδα από την πρώτη μέρα κάνει πρωταθλητισμό. Νομίζω ότι στο γήπεδο σε μία εβδομάδα θα αμφισβητήσουμε την πρώτη θέση και τη βαθμολογία. Είναι καθαρό το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε, αμφισβητώντας τη βαθμολογία και διεκδικώντας την Κυριακή την πρώτη θέση».

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Στυλίδας κ. Αλεξίου δήλωσε ότι η ομάδα του έχασε με μικρό σκορ, ενώ αμφισβήτησε το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μάντζιου. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τη Νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.