Αμανατίδης: Υποψήφια πρωταθλήτρια η Νίκη, θα τη σκεφτούμε μετά τον Ιάλυσο

Στην αθλητική εκπομπή “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” του Fm100 μίλησε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης, που τόνισε ότι υπολογίζει για τη μάχη του πρωταθλητισμού ακόμη και τη Νίκη, χαρακτηρίζοντάς την υποψήφια πρωταθλήτρια, ενώ ανέφερε ότι θα σκεφτεί το ματς με τους κυανόλευκους μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ακόμη δήλωσε ότι θα γίνουν μεταγραφές στην ομάδα του και πως ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα είναι χωρίς ουσία. Μεταξύ άλλων ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ανέφερε:

«Δε λέει κάτι ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα και είναι εντελώς χωρίς ουσία. Θα κάνουμε μεταγραφές. Δέκα δεν μπορούν να έρθουν, διότι δε θα φύγουν παίκτες. Αν μπορεί να φύγει κάποιος, θα φύγει, αν το θέλει ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Γιατί πιστεύουμε ότι το ίδιο πράγμα θα γίνει σε 6 με 7 ομάδες. Και πιστέψτε με οι 13 αγώνες είναι πολλοί για αυτές τις διαφορές που έχουν οι ομάδες. Θα γίνει ένας καινούργιος γύρος εντελώς διαφορετικός. Και η Νίκη Βόλου πρέπει να υπολογίζεται. Είναι υποψήφια πρωταθλήτρια. Είναι μέσα η Καβάλα, είναι μέσα ο Ιωνικός, είναι μέσα ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι μέσα η Βέροια, είναι μέσα η Νίκη Βόλου.

Όλες αυτές οι ομάδες. Θα το καταλάβετε από την ενίσχυση που θα κάνουνε. Εγώ δε θέλω να τρομάζω κανέναν. Είμαι στο χώρο και σε αυτό το μονοπάτι του πρωταθλητισμού, πολλά χρόνια. Εμείς πρέπει να δούμε την δική μας ομάδα. Η δική μας ομάδα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι. Πώς γίνεται δύσκολο παιχνίδι; Γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες. Θα σας πω δυο της τελευταίας στιγμής. Έχουμε μια πολύ μεγάλη κακοκαιρία και θα είναι το γήπεδο ίσως ειδικών συνθηκών και ένα δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών. Κανείς δεν το φανταζόταν αυτό. Βλέπετε λοιπόν πώς αλλάζουν δύο μεταβλητές σε ένα παιχνίδι που μέσα σε εισαγωγικά είναι θεωρητικά εύκολο. Άρα λοιπόν αυτή την στιγμή δεν σκέφτομαι καθόλου τη Νίκη Βόλου, σκέφτομαι τον Ιάλυσο και τη μεγάλη μάχη που θα δώσουμε την Κυριακή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.