Αμερικανική ενίσχυση με Ρίγκαν Μπρίτζες για τον ΝΠΣ Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Αμερικανίδα στόπερ Ρίγκαν Μπρίτζες (Reagan Bridges), που έπαιζε στη Σπάρτα Πράγας, ανακοινώθηκε από τον ΝΠΣ Βόλο. «Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη Ρίγκαν Μπρίτζες που συμφώνησε και τη νέα σεζόν θα φορά τα κυανέρυθρα.

Η Ρίγκαν Μπρίτζες είναι κεντρική αμυντικός από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, διακρίνεται για τη δυναμική της παρουσία στην άμυνα, στο ψηλό παιχνίδι, την ταχύτητά της καθώς και την ικανότητά της να οργανώνει το παιχνίδι από την πίσω ζώνη.

Η Μπρίτζες αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην αμυντική γραμμή του Βόλου, αφού διαθέτει εμπειρία τόσο από το αμερικάνικο κολεγιακό ποδόσφαιρο αλλά και από την Ευρώπη, καθώς πέρυσι φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας στο τσέχικο πρωτάθλημα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.