Αμφίβολος ο Λουλούδης για το σημαντικό ματς στην Καλαμπάκα

Σημαντικό παιχνίδι για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Καλαμπάκα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη κέρδισε πριν δύο εβδομάδες τη Μελίκη στο ΕΑΚ, έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της και την Κυριακή (17/3) θέλει το δεύτερο συνεχόμενο “ροζ φύλλο” κόντρα σε συνδιεκδικήτρια ομάδα της παραμονής, προκειμένου να απλοποιήσει ακόμα περισσότερο την υπόθεση “σωτηρία”. Απέναντί της θα βρεθεί η Καλαμπάκα, ομάδα που την είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στον Βόλο, η οποία φυσικά είναι πιο δυνατή στην έδρα της που γίνεται… ιδιαίτερα “καυτή” σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, μοναδικός αμφίβολος ενόψει Κυριακής είναι ο σέντερ Λουλούδης, ο οποίος μεσοβδόμαδα τραυματίστηκε στον καρπό, σε διεκδίκηση της μπάλας με τον συμπαίκτη του, Χαρχαρή. Υπάρχουν φόβοι για βαριά κάκωση, δεν προπονείται σε φουλ ρυθμούς, με αποτέλεσμα να μην είναι σίγουρη η συμμετοχή του. Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Γ’ Εθνική/3ος όμιλος

19η αγωνιστική

Κυριακή 17 Μαρτίου

Δ. Βικέλας 17.00 Βέροια-Μαντουλίδης

Βλαχάβειο 17.00 Καλαμπάκα-Ολυμπιακός Β.

Μελίκης 17.00 Μελίκη-Ίκαροι Τρικάλων

Νέο ΚΓ Ιωαννίνων 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Πρωτέας Γρεβ.

Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Εύαθλος

Πρέβεζας 17.00 Νικόπολη-ΠΑΣ Γιάννινα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.