Αναγκαστική η αλλαγή του Στ. Αλεξανδρή

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Στέλιου Αλεξανδρή στο ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής στο ημίχρονο. Ο παίκτης της Νίκης δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και κατόπιν συζήτησης με τον προπονητή του, αποφασίστηκε από κοινού να μη συνεχίσει στην επανάληψη.

Να σημειωθεί ότι όλο το γήπεδο αντιλήφθηκε τις παρατηρήσεις του Στέφανου Ξηροφώτου προς τον ποδοσφαιριστή για κάποια βιαστικά χτυπήματα πλάγιου άουτ που έκανε, με τον νεαρό δεξιό μπακ να απαντά με μία χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια στον προπονητή του να ηρεμήσει. Από εκείνη τη στιγμή, φάνηκε πως ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τα ίδια ανεβάσματα από τη δεξιά πλευρά, όπως έκανε μέχρι τότε, βοηθώντας αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας του. Πάντως, ο Στ. Ξηροφώτος ήταν γενικότερα ικανοποιημένος με την απόδοση του Αλεξανδρή. Εξάλλου άπαντες είδαν ότι και αμυντικά τα πήγε καλά και πως όποια φάση (από τις λίγες) έγινε στο πρώτο μέρος για τον Διαγόρα, έγινε από την απέναντι πλευρά από τον Δερμητζόγλου.

Για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Αλεξανδρής θα είναι απόλυτα εντάξει και θα μπορέσει να αγωνιστεί. Απ’ αυτό θα λείψουν οι Μέτσε, Παπαδήμας, που αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες ηθελημένα, για να μην κουβαλούν τιμωρία για τη νέα σεζόν, ενώ επιστρέφει ο Χατζόγλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.