Ανακοινώνουν Τροΐζι και πιάνουν δουλειά στον Απόλλωνα Λάρισας

Μετά από ένα διάστημα ζυμώσεων και επαφών, ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς δείχνει έτοιμος απ’ όλες τις απόψεις να ξεκινήσει να οργανώνει την ομάδα του για την επόμενη χρονιά.

Ο πετυχημένος πρόεδρος (μετράει τρεις ανόδους σε τέσσερα χρόνια) έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου που θα είναι ξανά στη μικρή λίγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως γνωστόν έχουν γίνει κάποιες ουσιαστικές ανανεώσεις παικτών και από τη Δευτέρα άπαντες στο στρατόπεδο του Απόλλωνα «σηκώνουν μανίκια».

Πρώτο και σημαντικότερο θέμα είναι η ανακοίνωση του νέου τεχνικού, του ανθρώπου που θα αναλάβει να φτιάξει την ομάδα της νέας σεζόν που θα έχει υψηλές βλέψεις όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι προφανώς ανακοινώνεται τη Δευτέρα (16/7) και θα πιάσει άμεσα δουλειά. Είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθούν και Λατινοαμερικανοί ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα γνωρίζει καλά ο Βραζιλιάνος προπονητής, όπως και άλλοι παίκτες από την Ελλάδα.

Να θυμίσουμε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν προπονητής της Καλλιθέας στο πρώτο μισό και στη συνέχεια ήρθε στην ΑΕΛ, όπου ήταν αρχικά τεχνικός στην Κ20 και στη συνέχεια στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Τη σεζόν 1998-99 αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τη φανέλα της ΑΕΛ καταγράφοντας 8 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 1 γκολ. Στην Ελλάδα έπαιξε στον ΠΑΟΚ, τον Εδεσσαϊκό, τον Λεβαδειακό αλλά και τον Κιλκισιακό.

Η προπονητική ξεκίνησε στην Καμποφριένσε και στη συνέχεια στην Πιαούι, δύο ομάδες από τη Βραζιλία. Έπειτα ανέλαβε τις Παρτιζάνι, Κουκέσι, Σκερντεμπρέου και Λάτσι, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Σίγουρα είναι ένας νέος τεχνικός με σημαντικές παραστάσεις όμως και πολύ μέλλον. Φιλόδοξος και το όραμά του είναι να παίζουν οι ομάδες του σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι μέχρι 25 Ιουλίου να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει η προετοιμασία, εξάλλου το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, άρα δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη.

Παράλληλα εξετάζονται διάφορα προπονητικά κέντρα σε Ελλάδα και Εξωτερικό μέχρι να αποφασιστεί που θα «χτιστεί» ο νέος Απόλλων Λάρισας. Τέλος να αναφέρουμε πως η ομάδα τη νέα χρονιά θα έχει ως προπονητικό κέντρο το γήπεδο Ελευθεραί.

Πηγή: athleticlarissa

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.