Ανακοίνωσε Χατζητρακόσια και επιστροφή Σπύρου Ζάγκα η Αγία Άννα

Χατζητρακόσιας και Σπ. Ζάγκας με τον γενικό αρχηγό της Αγίας Άννας, Γιώργο Κανδήλα

Ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας, που έπαιξε στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο το περασμένο Σάββατο, και ήταν τυπικό το θέμα της επισημοποίησης της απόκτησής του από την Αγία Άννα, ανακοινώθηκε και επίσημα από τους νεοφώτιστους στην Α’ ΕΠΣΘ.

Το ίδιο συνέβη και με τον Σπύρο Ζάγκα, που επιστρέφει στην Αγία Άννα μετά από ένα χρόνο στον Θησέα, με τον οποίον έκανε 4 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το 2016-17, ο Ζάγκας είχε γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της νυν ομάδας του, καταγράφοντας 12 συμμετοχές και ένα γκολ.

Οι δύο παίκτες αγωνίζονται ως ακραίοι μεσοεπιθετικοί και ξανασμίγουν μετά από αρκετά χρόνια, καθώς συνυπήρξαν συμπαίκτες στις υποδομές της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ζάγκα Σπύρου από τον Θησέα Αγριάς και Χατζητρακόσια Σωτήρη από τον Μαγνησιακό Βόλου. Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τα αντίστοιχα του Θησέα και του Μαγνησιακού και ιδιαίτερα τους προέδρους κ.κ. Αλιάτη Τάκη και Γκουγκουλιά Κώστα.

Σπύρο και Σωτήρη καλωσορίσατε στην “οικογένεια” της Αγίας Άννας!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.