Ανακοίνωσε την απόκτηση Χαρχαρή ο Ολυμπιακός Βόλου

Την απόκτηση του ύψους 2.10 σέντερ Θωμά Χαρχαρή ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Ο Θωμάς Χαρχαρής ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Ο ικανότατος, ύψους 2.10μ., σέντερ ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, αφού η διοίκηση του συλλόγου μας ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΒ Διμηνίου, στην οποία ανήκε ο καλαθοσφαιριστής.

Ο Θωμάς Χαρχαρής είναι 28 χρόνων, αγωνίζεται στη θέση «5» και ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 από την ΑΕΒ Διμηνίου. Αναδείχτηκε με την ομάδα του Διμηνίου πρωταθλητής Β’ΕΣΚΑΘ το 2012, ενώ κέρδισε και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ το 2014. Αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη Μεταμόρφωση.

Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του καλωσορίζουν τον Θωμά Χαρχαρή στην ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχονται να είναι γερός και να εκπληρώσει τους στόχους του μέσα από τον μεγάλο σύλλογο της πόλης μας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Διοίκηση ευχαριστεί την ΑΕΒ Διμηνίου για την άψογη συνεργασία της.

Επίσης  η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και οι προπονητές των ακαδημιών εύχονται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση στους καλαθοσφαιριστές της παιδικής ομάδας μπάσκετ Νικόλα Αποστολάκη και Κωνσταντίνο Γερογιάννη, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα».