Ανακοίνωσε την απόκτηση της Χριστίνας Ντόβα ο Ολυμπιακός Β.

Η Χρ. Ντόβα με τον έφορο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β., κ. Ρούμπο

Η Χριστίνα Ντόβα, μία παίκτρια που πέρασε την προπέρσινη σεζόν από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, επανήλθε στις ερυθρόλευκες, που ανακοίνωσαν την απόκτησή της Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την επιστροφή της αθλήτριας Ντόβα Χριστίνας στη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του συλλόγου. Η Χριστίνα Ντόβα θα ενισχύσει και αυτή τη γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας της περιόδου 2018-2019.

Η Χριστίνα Ντόβα είναι γεννημένη στο Βόλο και είναι  22 χρόνων. Έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση «5» .

Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι ο Γ.Σ. Περιστερίου στην Αθήνα, στα τμήματα παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων και με συμμετοχές στο γυναικείο τμήμα.
Η επόμενη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Νίκη Βόλου στην Α2 Κατηγορία. Το 2016 αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου που συμμετείχε εκείνη τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας γυναικών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τη Χριστίνα Ντόβα στην ομάδα  και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην επανεμφάνιση της στην ομάδα μας.

Η ενίσχυση της Γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συνεχίζεται και σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες προσθήκες που θα προσθέσουν εμπειρία και δύναμη στο ήδη υπάρχον δυναμικό της ομάδας δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο».