Ανακοίνωση Ολυμπιακού Β. για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ

Φάση από το ματς του πρώτου γύρου με τη Νικόπολη

Δελτίο Τύπου για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ με τη Νικόπολη Πρέβεζας την προσεχή Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΚ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών (3ος όμιλος) εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό αναφέρει:

«Με την Νικόπολη Πρέβεζας την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας στο  πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για την επίτευξη του  στόχου της παραμονής της στη κατηγορία.

Η ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας είναι η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου, ευρισκόμενη στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα  και ο Ολυμπιακός την είχε κερδίσει  στον αγώνα του πρώτου  γύρου με σκορ 84-74.

Η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος και με την επίτευξή της θα γίνει  ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την παραμονή  τέσσερις  αγωνιστικές  πριν την αυλαία του πρωταθλήματος (η ομάδα μας έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική).

Η παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα με τη Λευκάδα ήταν ελπιδοφόρα, παρά την ήττα με 89-74, αφού αγωνίστηκε χωρίς τον  Δημήτρη Μπόγδανο, ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας (θυμίζουμε ότι λόγω προβλήματος στη μέση δεν αγωνίστηκε και στον αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας) και με τον επίσης τραυματία Θεόδωρο Ίλτσογλου.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Νικόπολη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας  και να τους δώσουν ώθηση για τη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.