Ανακοίνωση Σ. Κατσαφούρη για το γήπεδο του Σαμπάναγα

Με ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΑΕΒ Διμηνίου, Σπύρο Κατσαφούρη, δίνεται απάντηση στον πρόεδρο του Μαγνησιακού για κάποιες δηλώσεις του σχετικά με το γήπεδο στον Σαμπάναγα Διμηνίου. Αναλυτικά:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας στις δηλώσεις του προέδρου του Μαγνησιακού κ. Γκουγκουλιά Κώστα την προηγουμένη εβδομάδα σε ραδιοφωνικό σταθμό, κάνοντας αναφορά στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Σαμπάναγα Διμηνίου και δηλώνοντας ότι του έχει παραχωρηθεί ο χώρος και ότι έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη συντήρηση…

Από την αρχή της χρονιάς το γήπεδο από πραγματικό “χωράφι” και με έξοδα μόνο του προέδρου της ομάδας Κατσαφούρη Σπύρου με υπεύθυνο για τη σωστή χρήση και συντήρηση τον προπονητή των ακαδημιών μας Κόκκορη Παναγιώτη σε συνεργασία με την ομάδα του Ελευθεριακού και αποκλειστικό συνεργάτη για τη σωστή σπορά, το κούρεμα , τα πάτημα, τα λιπάσματα κτλ τον κ. Καραλή είναι με έγκριση των υπευθύνων του Δήμου στην διάθεση μας για να διεξάγουμε προπονήσεις και αγώνες της ακαδημίας μας! Με μεγάλο κόπο το “χωράφι” έγινε γήπεδο και με έγκρισή της ΕΠΣΘ διεξάγονται και οι αγώνες και οι προπονήσεις μας στον χώρο αυτόν.

Καλό θα είναι λοιπόν να μην προσπαθεί κανείς να καπηλευτεί το έργο και των ιδρώτα κανενός με άστοχες δηλώσεις και αθέμιτα μέσα. Άλλωστε ουδέποτε κινηθήκαμε εναντίον κανενός ούτε προσπαθήσαμε να εισχωρήσουμε σε χώρους μακριά από την περιοχή, στην οποία αγωνίζονται οι μικροί μας αθλητές! Η φιλοσοφία της ακαδημίας μας είναι να μεγαλώσει σωστούς αθλητές και σωστούς χαρακτήρες και για να το πετύχει αυτό χρειαζόμαστε γήπεδα».

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Β.Δ.

Κατσαφούρης Σπύρος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.