Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν να τιμούν την φανέλα που φοράνε μέχρι τέλους και παράλληλα ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Όπως αναφέρουν «Ανήκουμε σε ένα τεράστιο σύλλογο, τον οποίο σεβόμαστε και γνωρίζουμε τη μεγάλη ιστορία του. Όλοι γνωρίζουμε πως η ομάδα αυτή θα πρέπει να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες και προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην επίτευξη αυτού του στόχου, δυστυχώς χωρίς επιτυχία.
Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον υπέροχο αυτό κόσμο, ο οποίος ήταν κοντά μας ακόμη και στις δύσκολες στιγμές . Ξέρουμε ότι εμείς, ως ποδοσφαιριστές, έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Όλοι όμως έχουν ευθύνη, όσοι είναι κοντά στην ομάδα, που δεν καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε με πράξεις πλέον κι όχι με λόγια είναι ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε την φανέλα που φοράμε μέχρι τέλους, παραμένοντας ενωμένοι. Έχουμε ένα ματς με τη Νίκη Βόλου και όλοι γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του ματς, γι’ αυτό και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε ένα χαμόγελο τελευταίο σε μια αποτυχημένη χρονιά.
Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, σε αυτό τον αγώνα και θα δώσουμε την ψυχή μας για να κερδίσουμε.
Καλές γιορτές με υγεία”.
Εκ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.