Ανακοινώνεται ο Κουτσούκης από τον Γ.Σ. Αλμυρού (video)

Ο Γιάννης Κουτσούκης

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Κουτσούκη από τον Γ.Σ. Αλμυρού, αφού ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος, που προέρχεται από το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης, αποτελεί και τυπικά παίκτη του Γυμναστικού, καθώς το δελτίο του είναι πλέον στα χέρια των διοικούντων του συλλόγου. Ο νεαρός χαφ, που μετέχει στην προετοιμασία της ομάδας του Αλέξανδρου Κούρτογλου εδώ και αρκετές μέρες, θα παίξει φέτος για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, ενώ έχει συμμετάσχει σε φιλικά με τη μεγάλη ομάδα της Νίκης Βόλου κατά τη διάρκεια της θερινής προετοιμασίας τα προηγούμενα έτη.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που διαθέτει αρκετά χαρίσματα, όπως την καλή μακρινή μπαλιά, το συνεχές τρέξιμο και ότι πατά την αντίπαλη περιοχή και μπορεί να εκτελεί, βάζοντας έξι γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ σε 18 εμφανίσεις. Βέβαια, η πρόκληση της Γ’ Εθνικής είναι μεγαλύτερη, αλλά και ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί σε ένα ανώτερο επίπεδο, όπου σαφώς υπάρχουν πολύ περισσότερες απαιτήσεις, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, που είναι ο βασικός του στόχος, παράλληλα βεβαίως με μία αξιόλογη πορεία της νέας του ομάδας.
Για τον Γιάννη Κουτσούκη έχει δημιουργηθεί το παρακάτω βίντεο από τη σεζόν που τελείωσε με τις καλύτερες στιγμές του νεαρού ποδοσφαιριστή:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.