Ανακοίνωσε Χαρχαρή ο ΓΣ Αλμυρού

Μία ακόμη μεταγραφή, την 4η συνολικά, ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού, καθώς στο δυναμικό της προστίθεται ο Θωμάς Χαρχαρής, που αγωνίζεται ο σέντερ.

Ο παίκτης είναι αυτός που είχε «φωτογραφίσει» το «Magnesiasports» πριν από λίγες ημέρες, δηλαδή ο 30χρονος ύψους 2.10 μ., με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ Αλμυρού να τονίζει ότι θα προσδώσει στην ομάδα ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μέσα στη ρακέτα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Θωμάς Χαρχαρής ξεκίνησε το μπάσκετ στην ΑΕΒ Διμηνίου, όπου και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια. Έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στην Γ’ Εθνική με τη Μεταμόρφωση και τον Ολυμπιακό Βόλου, προερχόμενος από μία εξαιρετική όπως χαρακτηρίζεται χρονιά με την ομάδα της Αγριάς, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

«Καλωσορίζουμε τον Θωμά στην ομάδα και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ιστορικού μας Συλλόγου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Θα είναι από εκεί και πέρα ο Χαρχαρής η τελευταία μεταγραφή; Ίσως ναι, καθώς ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Νάνης δείχνει να θεωρεί ότι έχουν  καλυφθεί με επιτυχία τα όποια κενά υπήρχαν στο ρόστερ, ωστόσο η Διοικούσα Επιτροπή από την άλλη θεωρεί ότι είναι νωρίς για να πει κανείς κάτι τέτοιο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για άλλες προσθήκες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.