Ανακοίνωσε εκλογές ο ΠΣΑΤ τέλος Ιουνίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποφάσισε, σύμφωνα με τα άρθρα 13, 14 και 21 του καταστατικού, την προκήρυξη εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των υπολοίπων οργάνων, πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο και εξελεγκτική επιτροπή.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία του ΠΣΑΤ (Ασκληπιού 3, Αθήνα).

Σε περίπτωση μη απαρτίας (απαιτείται το 50% + ένας), η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Στη διάρκεια της συνέλευσης θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του Δ.Σ. και θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή. Το Δ.Σ. θα προτείνει στη συνέλευση τη διενέργεια αρχαιρεσιών το διήμερο 25-26 Ιουνίου στην Περιφέρεια και τη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Αθήνα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. είναι τα εξής:

Διοικητικός Απολογισμός-Έγκριση

Οικονομικός Απολογισμός -Έγκριση -Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής-Απαλλαγή Δ.Σ. ευθυνών.

Εκλογή 9μελούς Εφορευτικής Επιτροπής, που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ., νέων Πειθαρχικών Οργάνων και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ανακοινώσεις Δ.Σ.-Προτάσεις Δ.Σ. και μελών του Συνδέσμου προς τη Γ.Σ.

Τα μέλη του ΠΣΑΤ που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και τα υπόλοιπα όργανα του Συνδέσμου (πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο και εξελεγκτική επιτροπή), μπορούν να την υποβάλουν μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 10.00 π.μ.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία του ΠΣΑΤ είτε μέσω e-mail ([email protected]) είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία. Αμέσως μετά την προαναφερόμενη ώρα, η οποία θα τηρηθεί αυστηρά, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να εξετάσει τις αιτήσεις και να ανακηρύξει τους υποψήφιους, οι  οποίοι εξυπακούεται πως θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει, διαφορετικά η υποψηφιότητά τους δεν θα γίνεται δεκτή.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.