Ανακοίνωσε έκτακτη Γ.Σ. στις 10/7 για την αλλαγή προκήρυξης η SL1

Η Super League 1 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γ.Σ. με βασικό θέμα συζήτησης την έγκριση προκήρυξης.

Πρόκειται για την επικείμενη αλλαγή format που έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με την οποία στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες αντί για έξι.

Η ανακοίνωση της Λίγκας: «Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.