Ανακοίνωσε επίσημα Οικονόμου, Κέρι και Γάρο ο Ατρομήτος Ν.Ι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος για την ομάδα των Κασιούρα-Μαστακούλη

Κώστας Οικονόμου, Λόρι Κέρι και Δημήτρης Γάρος ήταν τρεις παίκτες που δεν είχαν ανακοινωθεί πριν τη σημερινή (4/8) «πρώτη» του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας, αλλά ήταν σ’ αυτήν, όπως αναμενόταν, και έδωσαν το στίγμα ότι η ομάδα των Κασιούρα-Μαστακούλη στοχεύει φέτος μόνο στην άνοδο στη Γ’ Εθνική. Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης ανακοινώθηκαν και οι τρεις.

Η ανακοίνωση για τον Κέρι: «Η διοίκηση του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λόρι Κέρι!

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους πλέον «σεσημασμένους» σκόρερ της Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Καταγράφοντας πλήθος συμμετοχών στις εθνικές κατηγορίες, αποτελεί με το αριστερό του πόδι και την έφεση του στο γκολ σημείο αναφοράς για τις ομάδες των οποίων τη φανέλα έχει φορέσει.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Αλμυρό, Βέροια, Τρίκαλα, Αιολικό, Αστέρα Αμαλιάδας, Διαγόρα, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Ηρακλή Λάρισας, Ρόδο και Πιερικό, έχοντας κατακτήσει ομαδικούς αλλά και ατομικούς τίτλους, με τα ξεχωριστά επιτεύγματά του στο σκοράρισμα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Ζακύνθου, καταγράφοντας 10 γκολ σε 15 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον Λόρι στην οικογένεια του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!».

Η ανακοίνωση για τον Οικονόμου: «Η διοίκηση του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Οικονόμου!

Ο πολύπειρος άσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, διαθέτοντας παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, με τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Πιερικό, Φωκικό, Εορδαϊκό, Βέροια, Τύρναβο, Ζάκυνθο, Αγροτικό Αστέρα, Αιγινιακό, Πύρασο, Μαγνησιακό, Θησέα και Σαρακηνό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 20 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα του Ρήγα, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα αυτή ήταν η 5η σερί σεζόν που αναδεικνύεται πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ, βάζοντας ακόμα έναν τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του!

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!».

Η ανακοίνωση για τον Γάρο: «Η διοίκηση του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γάρο!

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός, διαθέτοντας τίτλους και πλούσιες παραστάσεις από το τοπικό ποδόσφαιρο, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το Ρήγα Φεραίο.

Ο επί χρόνια αρχηγός και «σημαία» της ομάδας του Βελεστίνου αποτελεί έναν από τους πλέον χαρισματικούς σκόρερ της Α’ ΕΠΣΘ, με συμμετοχές σε Δ’ και Γ’ Εθνική και συνολικά πολύτιμες εικόνες από το υψηλότερο επίπεδο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές, 19 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα του Ρήγα, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Ατρομήτου Νέας Ιωνίας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.