Φιλιππόπουλος στο «Μagnesiasports»: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο στη Νίκη Βόλου»

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του νεαρού σέντερ από τους «κυανόλευκους»

Είχε ειπωθεί ήδη από τα πλέον επίσημα χείλη ότι ο Λαρισαίος σέντερ Παναγιώτης Φιλιππόπουλος αποτελεί μέλος της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, οπότε η ανακοίνωση ήταν καθαρά τυπικού χαρακτήρα. Η ανακοίνωση της συμφωνία πάντως έγινε και αυτή με τον πλέον επίσημο τρόπο, με τον νεαρό παίκτη να ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας εντός του Αυγούστου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Παναγιώτη Φιλιππόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 23χρονος Λαρισαίος αθλητής έχει ύψος 2.06m και αγωνίζεται στην θέση του Center.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Γ.Σ. Νίκαιας και μετέπειτα πήρε μεταγραφή στην Α.Ε.Λ. με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για 3 χρόνια σε Α2 και Β’ Εθνική.

Την αγωνιστική χρονιά 2018-19 αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον Γ.Σ. Φαρσάλων, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε με τον Φίλιππο Βέροιας στην Α2 Εθνική Κατηγορία έχοντας κατά μέσο όρο 2.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά»!

Ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος εξάλλου έχει ήδη συμμετέχει σε κάποιες από τις προπονήσεις της Νίκης, στο πλαίσιο της μεταβατικής περιόδου, υπό τις οδηγίες των Ανδρέα Μαύρου και Γιώργου Κοσμάτου, και μίλησε στο «Magnesiasports» για την ένταξή του στους «κυανόλευκους». «Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη νέα χρονιά για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Θα είναι σίγουρα πάντως μία ιδιαίτερη χρονιά με την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Τώρα, όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο τους έχουν ήδη προσδιορίσει και θα κάνω κι εγώ ό,τι μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξή τους» είναι το σχόλιό του.

Όσον αφορά την ομάδα σημείωσε: «Γνωρίζω κάποια παιδιά στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της Νίκης. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλοι υγεία και από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα να είναι δυνατό και εμείς το ίδιο για να ικανοποιήσουμε με θέαμα και αποτελέσματα τον κόσμο της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.