Ανακοίνωσε Κωστίκο και Καλουτσικίδη η Νίκη Βόλου

Tον κύκλο ανακοινώσεων για τις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου φαίνεται ότι έκλεισε σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Κωστίκο και Πέτρο Καλουτσικίδη.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, ο Γιώργος Κωστίκος είναι 23 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ κι από εκεί μεταπήδησε, σε μικρή ηλικία, στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, στον οποίο παρέμεινε για μία πενταετία, αγωνιζόμενος μέχρι και στην Κ-20 του «Γηραιού». Από εκεί και πέρα, αγωνίστηκε σε Αιγινιακό, Πανθρακικό και Πλατανιά, στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και στον Πιερικό, στην τρίτη. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός «σταθμός» ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, με τον οποίο κατέγραψε, στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, μία συμμετοχή.

Από την άλλη, ο Πέτρος Καλουτσικίδης είναι 20 ετών, κατάγεται επίσης από τη Θεσσαλονίκη κι αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Μπέμπηδες» της Θεσσαλονίκης, στην οποία δεν άργησε να δείξει τις αρετές του, «αναγκάζοντας» όπως τονίζεται τον ΠΑΟΚ να τον εντάξει, σε πολύ μικρή ηλικία, στο δυναμικό του.  Έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας, με την ομάδα Κ-19 του ΠΑΟΚ, έχοντας σημαντική αγωνιστική συμβολή, υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της πρώτης ομάδας του, Πάμπλο Γκαρσία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.