Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Δανή Κάας ο Βόλος 2004

Στην επισημοποίηση της πρώτης μεταγραφικής προσθήκης ενόψει της νέας χρονιάς στην Α’ Εθνική προχώρησε ο Βόλος 2004, κάνοντας γνωστή τη συμφωνία με τη Δανή τερματοφύλακα Άννα Λουίς Κάας.

Η Δανή αναμένεται στον Βόλο στα τέλη Αυγούστου, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα της Έλενας Κουσκούνη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η 25χρονη Κάας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομάδα εκτός της χώρας της. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική πορεία της από τη Φορτούνα Γέρινγκ, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή για τη Νόρτζελαντ. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στην Β93, για να επιστρέψει στη Νόρτζελαντ τον χειμώνα του 2020, και να παραμείνει σε αυτή ως το τέλος της φετινής περιόδου.

«Με χαρά σας ανακοινώνω ότι υπέγραψα με τον ΑΣ Βόλος 2004 για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Ανυπομονώ για συναρπαστικές εμπειρίες και προκλήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα γυναικών» αναφέρει η ίδια η παίκτρια στα social media.

Tην ίδια στιγμή, ο Βόλος 2004 περιμένει και την απάντηση της Γκανέζας επιθετικού Βίβιαν Κοναντού Αντζέι, προκειμένου να προσθέσει μία ακόμη αλλοδαπή στο δυναμικό του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.