Ανακοίνωσε τρεις παίκτες και προπονητή τερματοφυλάκων ο Γ.Σ. Αλμυρού

Οι Δερμιτζάκης, Αγιασιώτης και Λάμπος

Ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Δερμιτζάκη, Λάμπου και Αγιασιώτη ο Γ.Σ. Αλμυρού, που έδωσε συνέχεια στην ενίσχυσή του, ενώ προσελήφθησαν νέος προπονητής τερματοφυλάκων και φυσικοθεραπευτής. Παράλληλα, η διοίκηση ευχαρίστησε τη νέα δημοτική αρχή για ενέργειές της σχετικά με το θέμα του αγωνιστικού χώρου στο Εθνικό Στάδιο της πόλης. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Μεταγραφών συνέχεια

“Συνεχίζεται με συντονισμένες ενέργειες της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α. η συμπλήρωση του ρόστερ, καθώς αποκτήθηκαν άλλοι τρεις σπουδαίοι παίκτες: ο Δερμιτζάκης Ανδρέας μεσοεπιθετικός, 21 ετών, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ΑΕΛ και σε ομάδα Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ στη Σερβία, ο Αγασιώτης Πέτρος, προερχόμενος από τον Θησέα, μέσος, 20 ετών και ο Λάμπος Απόστολος, αμυντικός, 19 ετών από τον Πρωτεσίλαο Πτελεού.

Πρόσληψη φυσικοθεραπευτή και προπονητή τερματοφυλάκων

Με την πρόσληψη του φυσικοθεραπευτή Κοντοστάθη Αλέξανδρου και του Καραγιώργη Φώτη ως προπονητή τερματοφυλάκων, συμπληρώθηκε το προπονητικό τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον προπονητή κ. Αρσένο.

Ευχαριστήριο στη νέα Δημοτική Αρχή

Το Δ.Σ. και η Δ.Ε ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν την νέα δημοτική αρχή, τον δήμαρχο κ. Χατζηκυριάκο Ευάγγελο, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Παπαϊωάννου Γεώργιο και τον δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνο για αθλητικά θέματα κ. Θωμαΐδη Πέτρο, καθότι με άμεσες ενέργειες τους ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ» και το αυτόματο πότισμα, έγινε επιμελημένη καθαριότητα  και πιστεύουμε ότι θα λυθεί το θέμα του γηπέδου, το οποίο ταλανίζει αγωνιστικά και οικονομικά την ομάδα μας εδώ και ένα χρόνο, καθότι 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ δεν έχουμε γήπεδο για προπόνηση και αγώνες.

Συνέχεια εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μικρούς φίλους του Γ.Σ. Αλμυρού  ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας από  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 17:00 έως 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ», για τα παιδιά που   έχουν γεννηθεί το έτος 2010 και προγενέστερα.

Στόχος και φιλοσοφία του Δ.Σ και της Δ.Ε. είναι η δημιουργία πρότυπων ακαδημιών σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων της περιοχής μας, ισάξιων αυτών που ανεδείχθησαν από τα σπλάχνα του ιστορικού μας συλλόγου, όπως των Βασιλάκου, Σταματίου, Κωστούλα, Λαγού και πολλών άλλων. Σήμερα δε έχουν ενσωματωθεί και προπονούνται με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ, οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις ακαδημίες του Γ.Σ.Α: Κοντογεωργάκης Ευάγγελος, Κατσούλης Ν., Καραγεωργόπουλος Νίκος, Ντόντα Βασίλης, Τζαφλέρης Γιώργος, Χριστοδουλόπουλος Ι και ΙΙ, Αράπης Ηλίας, Δήμου Τζίμης.  Όλοι μαζί λοιπόν στη κοινή προσπάθεια ανάδειξης της αίγλης και της 90χρονης ένδοξης ιστορίας  του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ, μέσα από τη δουλειά που πρέπει να γίνει με  τα δικά μας παιδιά. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και το όνομα του προπονητή – υπεύθυνου των ακαδημιών ποδοσφαίρου”.

Να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Αρσένος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του το Σαββατοκύριακο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.