Ανακοίνωσε Τσάμη και Γεωργάκη η Δάφνη

Την απόκτηση του Νίκου Τσάμη και του Παναγιώτη Γεωργάκη ανακοίνωσε η Δάφνη. Ο πρώτος είναι ακραίος επιθετικός και έχει περάσει από τις υποδομές του Σαρακηνού αλλά και της ομάδας της ομογένειας «Ελλάς Μονάχου», ενώ συνέχισε σε Ιωλκό, Δύναμη και τελευταία ομάδα του ήταν ο Ιάσων Α.Μ., που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Σε ό,τι αφορά τον Γεωργάκη μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στον άξονα της μεσαίας γραμμής και κατάγεται από την Κόρινθο. Οι ανακοινώσεις της Δάφνης:

Για τον Τσάμη: «Από μικρός με το ποδόσφαιρο ο Νίκος Τσάμης, 21 ετών, πλάγιος επιθετικός, πολύ εκρηκτικός γρήγορος και με έξυπνα τελειώματα φάσεων, παίζει το ίδιο καλά και στις δύο πτέρυγες, διότι διαθέτει και τα δύο πόδια. Είναι από τους παίκτες που βγάζουν πολύ πάθος και τα δίνει όλα για την νίκη. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, Νικόλα».

Για τον Γεωργάκη: «Ο Α.Ο. Δάφνης ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού μέσου και στόπερ Παναγιώτη Γεωργάκη. Ο Παναγιώτης είναι από τη Νεμέα Κορινθίας και αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο ποδοσφαιρικό σωματείο ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ στο Α’ Τοπικό Κορινθίας καθώς και στις μεικτές ομάδες του νομού. Ενσωματώνεται στην ομάδα μας, για να βοηθήσει με το ταλέντο του να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. Καλώς ήρθες, Παναγιώτη!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.