Ανακοίνωσε Τσιακλάγκανο ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο χειρουργείο λόγω χιαστού ο Τσιακλάγκανος

Όπως εδώ και μερικές μέρες έχει αναφέρει το ρεπορτάζ του «Magnesiasports», o Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Γιώργο Τσιακλάγκανο να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και να ανήκει πλέον στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων». Το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση, κάτι που έγινε χθες το βράδυ από το βολιώτικο σωματείο.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση: «Ο Βολιώτης small και power forward (1,95) Γιώργος Τσιακλάγκανος είναι 27 χρόνων και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Φίλιππο Βέροιας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με τους Νέους Αθλητές Νίκης και στη συνέχεια εντάχθηκε και στην ανδρική ομάδα, παίζοντας σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική και Α2.

Λόγω σπουδών στην Κοζάνη επέστρεψε στην ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης και την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Κοζάνη με τη φανέλα του τοπικού Ηρακλή στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν ο Λασσάνης Κοζάνης, η Πτολεμαΐδα, και ο Εύοσμος. Τα προηγούμενα χρόνια και από τον 2017-18 έπαιξε με τον Φίλιππο Βέροιας, κερδίζοντας την άνοδο τόσο από την Γ’ στη Β’ Εθνική όσο και από τη Β’ στην Α2 μέσα σε δύο σεζόν».

Ολοκληρώθηκαν όμως οι ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακός Βόλου; Όχι, γιατί όπως έχει αναφέρει το «Magnesiasports» έχει ήδη ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας ο Ευάγγελος Ευαγγελινός, με τον 18χρονο γκαρντ να προέρχεται από την ομάδα της Ανάληψης. Επίσης απομένει και η επίσημη ανακοίνωση τουλάχιστον για τον Ανδρέα Ροδολάκη…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.