Ανακοινώσεις και παρουσιάσεις από την μπασκετική Νίκη

Η αυριανή συνέντευξη Τύπου της Νίκης Βόλου αναμένεται να δώσει αρκετά στοιχεία για τη νέα χρονιά, με τη Διοικούσα Επιτροπή να κάνει έναν απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και να παρουσιάσει τα σχέδιά της ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η χρονιά που έρχεται θα είναι περίεργη, λόγω κορωνοϊού και των επιπτώσεών του στην πραγματική οικονομία, ωστόσο τα μέλη της Νίκης δεν θέλουν να το βάλουν κάτω. Από την άλλη όμως θέλουν και την απαραίτητη στήριξη, και σ’ αυτόν τον άξονα θα κινηθούν. Άλλωστε η πιο μικρή στήριξη, ακόμη και με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, μπορεί να αποδειχθεί σημαντικότατη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοικούσα Επιτροπή αναμένεται να παρουσιάσει και τις μεταγραφικές της κινήσεις, αλλά και τον προπονητή Ανδρέα Μαύρο που θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Κοσμάτο. Άλλωστε οι μεταγραφικές προσθήκες είναι ήδη σημαντικές. Δημήτρης Λόλας (η αποδέσμευση του οποίου από την ΚΑΕ Λάρισα ανακοινώθηκε επισήμως) και Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, είναι δύο από τους παίκτες που προσέγγισε η διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου, ενώ ο Κώστας Σαριμπαλίδης είναι πολύ κοντά (αν δεν το έχει κάνει ήδη…) να συμφωνήσει για έναν ακόμη χρόνο με τους «κυανόλευκους».

Στον ιστό τους οι σημαίες;

Από την άλλη, υπάρχει ανοιχτό το θέμα των αρχηγών της Νίκης Βόλου, του Σάκη Κουτίνα και του Παναγιώτη Τσώλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσώλης αναμενόταν να έχει συνάντηση σήμερα με τους διοικούντες, με διάθεση και των δύο πλευρών να είναι η συνέχιση της κοινής τους πορείας και αν όλα πάνε καλά θα είναι στην αυριανή παρουσίαση. Από την άλλη, πιο κοντά στην παραμονή στην ομάδα είναι ο Σάκης Κουτίνας. Οι συναντήσεις ήταν διαδοχικές το τελευταίο χρονικό διάστημα, και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές βρήκαν το κοινό σημείο επαφής, οπότε η… σχέση τους θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελεί σίγουρα ο Γιώργος Παρασκευάς, ενώ αναμένονται δύο ακόμη αποχωρήσεις από την ομάδα, με τον σχεδιασμό να μην επηρεάζεται για τη συμμετοχή στη Β’ Εθνική.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.