Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για παραίτηση Αλ. Μεταφτσή

Ανακοίνωση και για την παραίτηση του Αλέξανδρου Μεταφτσή, η οποία και έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για την αντικατάστασή του, εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος και για την ισότιμη αντιμετώπιση που τυγχάνουν και τα οκτώ τμήματα που διατηρεί, από την Δημοτική Αρχή και τις υπόλοιπες Υπηρεσίες του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:
Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022 έκανε δεκτή την υποβληθείσα σε αυτό δήλωση παραίτησης του μέλους του κ. Αλέξανδρου Μεταφτσή τον οποίο και ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του.
Η αντικατάσταση του θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ και θα πραγματοποιηθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το Καταστατικό του Συλλόγου.
Παράλληλα τονίζουμε ότι η διοίκηση του Ιστορικού μας Σωματείου που είναι αναπόσπαστο διαχρονικά κομμάτι της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, επιδιώκει πάντα την συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, την Δημοτική αρχή, την διοίκηση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού με μοναδικό στόχο την προώθηση του Αθλητισμού και την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.
Η ισότιμη αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της προς τον Σύλλογο μας και των οκτώ τμημάτων που αυτός διατηρεί, είναι δεδομένη, καλή και αντίστοιχη με αυτή των υπόλοιπων σωματείων της πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.