Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συμφωνίας Νίκης-Βοσνιάδη

Συνεχίζουν και τη νέα χρονιά με τον έμπειρο προπονητή οι «κυανόλευκοι»

Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έστω και με κάποια καθυστέρηση μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της περιόδου 2021-22, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλέκο Βοσνιάδη και όλο το τεχνικό του επιτελείο.

Στην ανακοίνωση δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, πχ για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας από εδώ και πέρα, πέρα από ένα μίνι ιστορικό της κοινής πορείας των «κυανόλευκων», με τον Θεσσαλονικιό προπονητή. Σύμφωνα μ’ αυτό: «Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέλαβε, για πρώτη φορά στην καριέρα του, τη Νίκη Βόλου τον Ιανουάριο του 2014, κατακτώντας, εκείνη την αγωνιστική σεζόν, με την ομάδα μας, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, διανύει τη δεύτερη θητεία του στη Νίκη, από τον Μάιο του 2021. Συνολικά, έχει κοουτσάρει την ομάδα μας σε 70 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με 36 νίκες, 18 ισοπαλίες και 16 ήττες».

Μάλιστα η ανακοίνωση της Νίκης καταλήγει ως εξής: «Ευχόμαστε στον Αλέκο Βοσνιάδη καλή συνέχεια στο έργο του, στον πάγκο της ομάδας μας, με υγεία κι ευτυχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.