Ανακοινώθηκε και ο Λόλας από τη Νίκη Βόλου

Όπως είχε εδώ και μέρες γίνει γνωστό, ο Δημήτρης Λόλας είναι μέλος της Νίκης Βόλου, και για το τυπικό της υπόθεσης έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση:  «Ο πολύπειρος 34χρονος Λαρισαίος αθλητής έχει ύψος 2.03m και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του Power Forward, όσο και ως Center.

Έχει αγωνιστεί 17 χρόνια στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες, καθώς τα πρώτα του επαγγελματικά μπασκετικά βήματα τα έκανε από την ηλικία των 17 ετών και στην ομάδα του Αμαρουσίου με την οποία αγωνίστηκε στην Α1 από το 2004 έως το 2007. Στη συνέχεια παρέμεινε στην πρώτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία αγωνιζόμενος με Αιγάλεω (2007-08) και Καβάλα (2008-09).

Μετέπειτα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Α2 με ΑΟ Δάφνης, ΑΟ Παγκρατίου, για άλλα 2 χρόνια στον Αμύντα με τον οποίο κέρδισε την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2 (2011-13), κάτι το οποίο κατάφερε και με τον ΓΣ Κύμης (2014-16), ενώ ενδιάμεσα είχε ένα πέρασμα από την Β’ Εθνική και τον Ιωνικό Νικαίας.

Συνέχισε στην Α2 και το Ηράκλειο (2016-17) πριν επιστρέψει στην γενέτειρα του για να αγωνιστεί για τρία χρόνια (2017-19) στον Ερμή Αγιάς και να τον οδηγήσει στην Α1 Εθνική κατηγορία έχοντας 9.3 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 30 παιχνίδια.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ξανά στην πρώτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία με την ΚΑΕ Λάρισα (μετονομασία του Ερμή Αγιάς). Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

«Κράμα έμπειρων και φιλόδοξων νεαρών στη Νίκη»

Λιτός και περιεκτικός ήταν στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Νίκης Βόλου ο Δημήτρης Λόλας, μιλώντας στο «Magnesiasports».

«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Λάρισα για τη συνεργασία τα τελευταία τρία χρόνια. Είμαι φυσικά χαρούμενος που εντάσσομαι πλέον στο δυναμικό της Νίκης Βόλου και όλοι μπορούν να δουν ότι έχει δημιουργηθεί ένα κράμα έμπειρων και φιλόδοξων νεαρών παιδιών. Εύχομαι να είμαστε υγιείς για να είμαστε σε θέση να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο» ήταν το σχόλιο του έμπειρου Λαρισαίου, που ετοιμάζεται και αυτός να ξεκινήσει προπονήσεις με τη Νίκη και με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.