«Αναλαμβάνει εκ νέου πόστο στον Πανσερραϊκό ο Τσιμπανάκος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος επιστρέφει στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Τελικά η πόρτα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, όπως είχε αναφερθεί δια στόματος Καζία το περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν όντως ανοιχτή. Και ο τελευταίος επιστρέφει στα «Λιοντάρια» αναλαμβάνοντας εκ νέου πόστο στους Σερραίους. Και απόλυτα δικαιολογημένα, αφού το πέρασμα του από εκεί ήταν άκρως επιτυχημένο, αλλά όπως φαίνεται… ημιτελές!

Επιστρέφει λοιπόν, για να συνεχιστεί η ιστορία από εκεί που σταμάτησε. Ο Βολιώτης παράγοντας συνέβαλε τα μέγιστα τη σεζόν 2022-23, για να επιστρέψει μετά από μια 12ετία ο Πανσερραϊκός στη Super League, έχοντας ρόλο ειδικού συνεργάτη, ενώ πριν αποχωρήσει στις αρχές της φετινής σεζόν για καθαρά προσωπικούς λόγους, είχε συμμετοχή και στο χτίσιμο της ομάδας που πέτυχε σβηστά τον στόχο της παραμονής, παίρνοντας παράλληλα την πρώτη θέση (7η) στα πλέι άουτ, την καλύτερη που θα έχει πάρει ποτέ στην ιστορία του ο Πανσερραϊκός.

Στο μεσοδιάστημα μέχρι να γυρίσει «σπίτι» του, εργάστηκε στην Καλαμάτα, αλλά η διαφορά φιλοσοφίας με τον Γιώργο Πρασσά-με τον οποίο διατηρεί προσωπική φιλία- όταν η χρονιά δεν πήγαινε όπως την είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί.

Εδώ και καιρό, Καζίας και Τσιμπανάκος τα έχουν πει, τα έχουν συμφωνήσει για την επιστροφή του δεύτερου στο κλαμπ και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο αντρών ενόψει και της νέας σεζόν είναι πλέον καθημερινή».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.