Αναλαμβάνει ξανά τον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο

Έχοντας και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας

Μπορεί προσφάτως να ανακοινώθηκε ότι ο Ρικ Πιτίνο θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ωστόσο επιστρέφει και στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Ο Αμερικανός τεχνικός απάντησε θετικά στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να αναλάβει ξανά τα ηνία της ομάδας.

Ήδη δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ρικ Πιτίνο βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στην κορυφή των προτιμήσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που θεωρεί πως είναι ο μόνος προπονητής που έχει την δυνατότητα να βάλει ξανά τον Παναθηναϊκό σε τροχιά «Final 4». Οι δυο πλευρές φέρονται να έχουν συζητήσει λεπτομέρειες της συνεργασίας τους για να ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία του Πιτίνο με την ΕΟΚ για την Εθνική ομάδα δεν εμποδίζει τον έμπειρο τεχνικό να εργαστεί επαγγελματικά σε κάποια ομάδα.
Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίσθηκε την ομάδα ο Γιώργος Βόβορας ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στο τεχνικό τιμ των «πρασίνων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.