Ανάλογα με τις αποφάσεις η Νίκη Βόλου

Δεν μπορεί παρά να περιμένει τις αποφάσεις των αρμοδίων η Νίκη Βόλου, με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να ελπίζουν ότι σύντομα θα βρεθούν πάλι όλοι μαζί και θα επιστρέψουν σε πρώτη φάση στις προπονήσεις. Βέβαια, αυτό όπως έχουν τονίσει και οι διοικούντες, αυτό θα πρέπει να γίνει με όλα τα μέτρα ασφαλείας, τους όρους και τους κανόνες που θέτει το υγειονομικό πρωτόκολλο, που συμπεριλαμβάνει εβδομαδιαία πραγματοποίηση τεστ κορωνοϊού για όλα τα μέλη ενός αθλητικού συνόλου.

Την όλη κατάσταση περιέγραψε εξάλλου και ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, σε τηλεοπτική του παρουσία εκπομπής της πλατφόρμας που έχει τα δικαιώματα της Super League και στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.

«Περιμένουμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις εντός του Ιανουαρίου, αναλόγως βέβαια και με τα επιδημιολογικά δεδομένα, αφού έχουμε ν’ αγωνιστούμε ήδη από τις 10 Μαρτίου του 2020» τόνισε ο Στάικος Βεργέτης, για να επισημάνει ότι από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι ομαδικές προπονήσεις βάσει των μέτρων που αποφάσισε η Πολιτεία, οι παίκτες ακολουθούν απλά ατομικό πρόγραμμα.  Βέβαια, όπως σημείωσε χρειάζεται υπομονή και από τους φιλάθλους και από τους ποδοσφαιριστές, και προσοχή σε όλους τους τομείς, ώστε να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εάν και όταν δοθεί το «πράσινο φως» για επιστροφή στις προπονήσεις και αν και όταν οριοθετηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Σύντομα οι ανακοινώσεις

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, σύντομα όπως αναφέρουν μέλη της διοίκησης θα έρθουν στο προσκήνιο και οι ανακοινώσεις για τη συνεργασία με αργεντίνικο σύλλογο, και το ερώτημα που παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι αν θα υπάρχει και μεταγραφική χροιά.

Η Νίκη πάντως δεν βιάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση λόγω κορωνοϊού, τίποτε δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί. Δεν βιάζεται πάντως και για έναν ακόμη λόγο: Από τη στιγμή που ακόμη δεν ξέρει κανείς αν και πότε αρχίσει το πρωτάθλημα είναι άνευ ουσίας η κίνηση στα μεταγραφικά, πέρα από τις επαφές και τις όποιες ανεπίσημες σ’ αυτή τη φάση συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.