Αναμένεται να πάρει το ματς με τη Δόξα στα χαρτιά ο ΝΠΣ Βόλος!

Ως βέβαιη παρουσιάζει τη δικαίωση του ΝΠΣ Βόλος στην ένσταση που έκαναν οι κυανέρυθροι κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα Δράμας για δήλωση του ίδιου προσώπου ως γιατρού ομάδας και γιατρού αγώνα από τη μακεδονική ομάδα το a-sports σε δημοσίευμά του. Έτσι, αναμένεται η Δόξα να χάσει τους τρεις βαθμούς, που πήρε στο γήπεδο, και να τους χαρίσει στον αντίπαλό της, που θα πάει στους έξι. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Κάποιοι τελικά στη Δράμα θέλουν… κρέμασμα! Δεν έβαλαν μυαλό στη Δόξα και για δεύτερη φορά η ιστορική ομάδα θα χάσει από γκάφα ό,τι κέρδισε μέσα στο γήπεδο.

Το νέο σοκ για τους «μαυραετούς» είναι ότι ο ΝΠΣ Βόλος έκανε ένσταση, καθώς στο μεταξύ τους ματς οι γηπεδούχοι αντικανονικά δήλωσαν ως γιατρό αγώνα το ίδιο πρόσωπο που ήταν και γιατρός της Δόξας. Αυτό πρακτικά σημαίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς και συγκεκριμένα με το άρθρο 16 παρ. 2Α του ΚΑΠ ότι οι Δραμινοί χάνουν στα χαρτιά με σκορ 0-3 την αναμέτρηση, την οποία κέρδισαν την περασμένη Κυριακή (4/11) με 2-1 κόντρα στους Θεσσαλούς και πληρώνουν και πρόστιμο από 7.000 έως 40.000 ευρώ.

Γίνεται αντιληπτό ότι αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά ως μία τραγωδία για τους «μαυραετούς» που οι υπεύθυνοί τους δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς λειτουργώντας με ερασιτεχνισμό. Και αυτό είναι άδικο, όταν η Δόξα Δράμας έχει την τύχη να έχει υγεία στα οικονομικά της και απόλυτο επαγγελματισμό στις οικονομικές της υποχρεώσεις από τη παρουσία του μεγαλομετόχου της, Γιάννη Μπύρου.

Αυτή η γκάφα λοιπόν θα μειώσει στους 3 βαθμούς τη συγκομιδή της Δόξας Δράμας και θα ανεβάσει στους 6 τον ΝΠΣ Βόλος. Δεν προδικάζουμε καμία απόφαση του αθλητικού δικαστή, στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μη εφαρμογής του κανονισμού και γι’ αυτό η τιμωρία των «μαυραετών» από τη στιγμή που η ένσταση του ΝΠΣ Βόλος έγινε εμπρόθεσμα είναι δεδομένη. Και έτσι με το «καλημέρα» έχουμε μία βόμβα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.