Αναμενόμενη ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική γυναικών πόλο

Εκτός ημιτελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νότιας Κορέας έμεινε, όπως αναμενόταν, η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε από τις ΗΠΑ με 15-5.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση δεν κατάφεραν να προβάλουν καμία απολύτως αντίσταση στην πανίσχυρη αντίπαλό τους κι ως εκ τούτου έμειναν εκτός τετράδας, οπότε για 4η συνεχόμενη διοργάνωση θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-8. Πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει η «γαλανόλευκη» θα είναι η ηττημένη του αγώνα Ρωσία-Αυστραλία, ματς που θα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη (24/07) στις 08:00 (ώρα Ελλάδας).

Το παιχνίδι απέδειξε ότι οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, καθώς οι Αμερικανίδες είχαν πληθώρα λύσεων στην επίθεση και σκόραραν με χαρακτηριστική άνεση. Από την άλλη πλευρά, η ελληνική ομάδα χρειάστηκε κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά για να σκοράρει και ήδη το σκορ είχε φτάσει στο 5-0.

Αν και η ελληνική ομάδα πέτυχε σε εκείνο το σημείο δύο συνεχόμενα γκολ, με την Ξενάκη σε παίκτρια παραπάνω και την Ελευθεριάδου από την περιφέρεια, οι ΗΠΑ “απάντησαν” με ένα σερί 3-0 και έκλεισαν το ημίχρονο με 8-2, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τον προημιτελικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.