Αναμένουν έκδοση των δελτίων των νέων στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Διβανές θα κάνει σήμερα, Πέμπτη (4/1) την πρώτη του προπόνηση, ενώ για την Κυριακή είναι πολύ δύσκολο να παίξει, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς είναι ΠΑΕ.

Σ’ ό,τι αφορά τον Στάθη Ρόκα, δεν ήρθε ακόμη το δελτίο του ποδοσφαιριστή στα γραφεία του Ολυμπιακού Β. και μόλις γίνει αυτό θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του 33χρονου παίκτη.

Βεβαίως ένα πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι και η έκδοση των δελτίων των άλλων δύο νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, δηλαδή των Καμπλιώνη και Κόλα, κάτι που πιστεύεται ότι θα γίνει ως την Παρασκευή, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής με το Βελούχι.

Αναμφίβολα οι κινήσεις που γίνονται στον Ολυμπιακό Βόλου γεμίζουν με αισιοδοξία τον κόσμο του ότι θα ξεφύγει από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται, καθώς οι νεοφερμένοι είναι ποιοτικοί παίκτες και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βέβαια, κανείς δεν ξεχνά παρόλο το κλίμα αισιοδοξίας ότι η ομάδα ξεκινά τον δεύτερο γύρο κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να βγει γρήγορα απ’ αυτή, με το Βελούχι, όντας αρκετά αδύναμο, να προσφέρεται για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα, συνεχίζεται η αναζήτηση για έναν αριστερό μπακ και για έναν φορ, αφού ήταν από την αρχή στόχοι, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Ανδρέας Κόκας και ήταν φανερό το πρόβλημα στο γκολ.

Σχετικά με τους Καρβούνη και Σκανδάλη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποτελέσουν παρελθόν, μη εμφανιζόμενοι και στην προπόνηση της Τετάρτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.