Αναμονή για Καμπαγέρο στη Νίκη, αλλά μοιρασμένες οι πιθανότητες…

Όλα σχεδόν ομαλά δείχνουν να κυλούν στην προπόνηση της Νίκης Βόλου τις τελευταίες ημέρες, αφού οι τραυματίες έχουν επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Στάικου Βεργέτη που καταστρώνει αναλόγως τα πλάνα του για τον αγώνα της Κυριακής. Ωστόσο σ’ αυτά τα πλάνα δεν είναι σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί ο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, αφού δεν δείχνει να είναι έτοιμος ούτε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ασπροπύργου.

Ο παίκτης ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα που του έχει δοθεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τους γιατρούς, προκειμένου να διατηρηθεί σε εγρήγορση, αλλά είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για ν’ αγωνιστεί. Οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν ότι το πρόβλημα είναι δεδομένο στο γόνατο του παίκτη, προλαβαίνοντας έτσι οποιεσδήποτε πονηρές σκέψεις, καθώς έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με τη μαγνητική να δείχνει το πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη.

«Πρόβλημα το οποίο επιδεινώθηκε από τη συνεχή προσπάθεια και θέληση του παίκτη να αγωνίζεται στα προηγούμενα παιχνίδια, γι’ αυτό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας συνέστησε για κάμποσες ημέρες ξεκούραση προκειμένου στη συνέχεια να είναι 100% έτοιμος για τις επόμενες αγωνιστικές» είναι το σχόλιο που έκαναν σε σχετική ερώτηση του «Μagnesiasports» μέλη της ομάδας. Μάλιστα εκφράζουν την αισιοδοξία ότι αν ο Καμπαγέρο δεν είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Νεάπολη, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας εκτός έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.