Αναμονή σε διπλό «μέτωπο» για τον Ολυμπιακό Βόλου

Όσες κινήσεις μπορούν να κάνουν χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα, προσπαθούν να ολοκληρώσουν οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου, με τα «μέτωπα» της αναδιάρθρωσης και του προπονητή που θ’ αναλάβει το «ερυθρόλευκο» σύνολο να είναι τα πλέον σημαντικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Γιώργος Βαζάκας παραμένει στο προσκήνιο, χωρίς ωστόσο να οριστικοποιείται η συμφωνία από πλευράς ΠΑΕ, καθώς κοιτάζει όλες τις διαθέσιμες λύσεις, προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει το έμψυχο υλικό τη νέα χρονιά. «Τα λάθη που έγιναν δεν θα επαναληφθούν» σημείωνε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, και οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητή την τελευταία χρονιά σίγουρα δεν λειτούργησαν υπέρ της ομάδας. Από τον Θωμά Γράφα, στον Σούλη Παπαδόπουλο, για να καταλήξει στον Λεωνίδα Βόκολο και τέλος στον υπηρεσιακό Ηλία Σολάκη, ήταν οι κινήσεις σε ένα πρωτάθλημα που για άλλους λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Τέσσερις προπονητές να εναλλάσσονται σε μία ομάδα εξάλλου μέσα σε μία χρονιά είναι πολλοί, αλλά σύνηθες στην ελληνική πραγματικότητα.

Από την άλλη ακόμη πιο «καυτή» είναι η υπόθεση της αναδιάρθρωσης. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να ελπίζει, ωστόσο οριστικές αποφάσεις από τους αρμόδιους δεν έχουν ανακοινωθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις και περισσότερα θα γίνουν γνωστά. Μέχρι τότε όμως κάνουν αυτά που μπορούν και πρέπει να γίνουν ανεξαρτήτως κατηγορίας, ώστε να μην βρεθούν μπροστά σε πολλές ανοιχτές υποθέσεις και να μην δεχθούν την πίεση του χρόνου…

Από εκεί και πέρα οι κινήσεις από πλευράς Ερασιτέχνη συνεχίζονται για συνεργασίες με άλλες ομάδες της Μαγνησίας. Η αρχή έγινε με τον Ρήγα Φεραίο, ωστόσο έπεται και συνέχεια, με ανάλογες ανακοινώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.