Ανανεώνεται η θητεία Πατσιαούρα στην ΕΣΠΕΚΕΛ, Μουρτζίνος-Παυλίδης σε τριπλή ισοβαθμία…

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιαούρας
Την ερχόμενη Πέμπτη... κλήρωση και σύσταση του ΔΣ σε σώμα

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την εκλογή της νέας διοίκησης είχε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ) με τον πρόεδρος Αστέριο Πατσιαούρα να είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία, ανανεώνοντας ουσιαστικά τη θητεία του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στη διαδικασία συμμετείχαν επίσης και οι κκ Μουρτζίνος (Ολυμπιακός Βόλου) και Παυλίδης από Nίκη Βόλου, ωστόσο μαζί με τον κο Μάνθο από την ΕΑ Λάρισας βρίσκονται σε τριπλή ισοψηφία και την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για να ξεκαθαρίσει ποιοι δύο από τους τρεις θα έχουν θέσεις συμβούλων στο ΔΣ.

Την ερχόμενη Πέμπτη εξάλλου θα γίνει και η σύσταση του ΔΣ σε σώμα, προχωρώντας από εκεί και πέρα τις διαδικασίες για αναβάθμιση του βόλεϊ της κεντρικής Ελλάδας. Η νυν διοίκηση πάντως κάνει ήδη λόγο για οικονομική εξυγίανση της Ένωσης σε όλα τα επίπεδα που επιτεύχθηκε καλύπτοντας σημαντικές οφειλές, κάτι που θα επιτρέψει στην ερχόμενη τετραετία το βόλεϊ στη Θεσσαλία και στην κεντρική Ελλάδα να βρεθεί σε θέση ισχύος και να διεκδικήσει τη μερίδα που αναλογεί από τον τοπικό Αθλητισμό, με σημαντικές διοργανώσεις να λαμβάνουν χώρα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.