Ανανέωσαν Μπόγδανος, Ίλτσογλου, Αναστασόπουλος, Σκαμάγκας στον Ολυμπιακό Β.

Ο Μπόγδανος με το κασκόλ του Ολυμπιακού Β. μετά τη συμφωνία ανανέωσης και οι Θ. Ίλτσογλου και Σκαμάγκας με τον κ. Ρούμπο

Τέσσερις σημαντικοί μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώθηκαν ότι ανανέωσα με την ομάδα, οι Μπόγδανος, Θ. Ίλτσογλου, Αναστασόπουλος και Σκαμάγκας, ενώ δε θα αργήσει και η γνωστοποίηση των πρώτων μεταγραφών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά για την αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που φέτος, ως γνωστόν, θ’ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι η Διοίκηση του συλλόγου, εκτιμώντας την τεράστια προσφορά τους στην άνοδο της ομάδας, αποφάσισε ν’ ανανεώσει τη συνεργασία της και τη νέα χρονιά με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτριο Μπόγδανο, Ίλτσογλου Θεόδωρο, Αναστασόπουλο Λεωνίδα και Σκαμάγκα Σταμάτη. Και οι τέσσερις παίκτες είναι έμπειροι κι εγνωσμένης αξίας και αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, στη νέα πρόκληση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’Εθνικής.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, σε άμεση συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, χτίζουν με σταθερά βήματα το μέλλον της ομάδας. Τις προσεχείς μέρες, αναμένονται νέες ανακοινώσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει δυνατός και πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα. Τιμά το παρελθόν του και σχεδιάζει με προσεκτικές κινήσεις ένα καλύτερο αύριο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.