Ανανέωσαν τη συνεργασία τους Ρήγας Φεραίος και εταιρεία «Φλέγγα»

Συμφωνία και με το «ΙΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας»

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣΒ «Ρήγας Φεραίος» με ιδιαίτερη χαρά όπως τονίζει, ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με τη γνωστή σε όλους εταιρεία τυροκομικών προϊόντων «Φλέγγα», η οποία παρασκευάζει αυθεντικά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Η ανανέωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (1ο χλμ. επαρχιακής οδού Βελεστίνου-Βόλου), παρουσία του πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου και του διευθύνοντος συμβούλου της «Φλέγγα» Χρήστου Νικ. Λαΐτσου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας θερμά για άλλη μία φορά και την ευγνωμοσύνη μας προς την εταιρεία τυροκομικών ειδών «Φλέγγα», που είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του συλλόγου, αφού θα συνδράμει οικονομικά με σκοπό τη συνεισφορά στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας μας.

Αξίζει, ιδιαίτερα, να επισημάνουμε ότι ο ιδρυτής της εταιρείας «Φλέγγα» Νικόλαος Χρ. Λαΐτσος είχε διατελέσει και πρόεδρος του ΔΣ, κατά τη θητεία του οποίου ο Ρήγας σημείωσε πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους, που εμπλουτίζουν την ιστορία του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 1980-1981, ο ΡΗΓΑΣ κατέκτησε το νταμπλ, αφού κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ και αναδείχθηκε πρωταθλητής, ανεβαίνοντας στην Α’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία».

Συμφωνία και με το «ΙΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας»

Επίσης η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με το «Ι.ΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας» και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η ανανέωση της συνεργασίας, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ι. ΚΤΕΟ, οι οποίες βρίσκονται στο 22ο χλμ της ΠΕΟ Βόλου – Αθηνών, στο ύψος των Μικροθηβών.

Την διοίκηση του συλλόγου  εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Κ. Σιουμουρέκης και από πλευράς Ι. ΚΤΕΟ παρέστη ο τεχνικός διευθυντής κ. Ιωάννης Τέας, ο οποίος είναι Βελεστινιώτης και αιρετό μέλος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος).

«Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δηλώνουμε ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που το «Ι.ΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας» ανανεώνει την συνεργασία του με την ομάδα μας. Είναι μία εταιρεία η οποία φημίζεται για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για διαρκή βελτίωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.