Ανανέωσε η Αργώ με Πώπου και Κάστανου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αργούς ανέβηκε μετά από δέκα χρόνια ζωής της στην Α2 Εθνική κατηγορία και οργανώνεται ενόψει της νέας σεζόν, που θα είναι ιστορική για τον βολιώτικο σύλλογο. Στο πλαίσιο του προγραμματισμού η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την παραμονή της Ελευθερίας Πώπου και της Δανάης Κάστανου.

Η ανακοίνωση για την Ελευθερία Πώπου:

“Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια της Γυναικείας ομάδας Ελευθερία Πώπου (2002, ακραία). Η Ελευθερία ξεκίνησε τα βήματα της στις ακαδημίες της Αργούς και αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Μέτα από απουσία ενός χρόνου από τα γήπεδα επέστρεψε τη φετινή σεζόν όπου και αγωνίστηκε στις ομάδες Νεανίδων και Γυναικών. Ο Σύλλογος την καλωσορίζει για άλλη μια χρονιά και της εύχεται πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα”.

Η ανακοίνωση για τη Δανάη Κάστανου:

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Δανάη Κάστανου (2003, διαγώνιος). Η ύψους 1.88 αθλήτρια ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αργούς, όπου από μικρή ηλικία ξεχώρισε με τα σωματικά της προσόντα και το ταλέντο της. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Ηρακλή Κηφισίας, όπου εκεί κατέκτησε με την ομάδα της τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων. Τα τελευταία δύο χρόνια επιστρέφοντας στη γενέτειρα της αγωνίζεται με τα χρώματα της Αργούς σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κορασίδων-Νεανίδων και στη γυναικεία ομάδα,  όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Καλωσορίζουμε τη Δανάη για ακόμα μια φορά και της ευχόμαστε υγεία επιτυχίες και δύναμη στη νέα αγωνιστική χρονιά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.